آخرین خبرها

بایگانی برچسب : اآفر تور فیلیپین

تور مانیل ویژه شهریور ماه ۹۵

manila-new-hb-5-10-16

تور مانیل ویژه شهریور ماه ۹۵ خذمات تور: بلیط رفت و برگشت با پرواز قطر،۷ شب اقامت در مانیل،هتل با صبحانه،ترانسفر فرودگاهی،بیمه مسافرتی،لیدر فارسی زبان،سیم کارت،ویزای توریستی فیلیپین بدون حضور مسافر. در صورت درخواست پرواز الاتحاد جایگزین می شود و از پکیج ۳۰۰ تومان کم می شود. مدارک لازم جهت ویزای توریستی فیلیپین: اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار،کپی صفحه اول و دوم شناسامه،دو قطعه عکس،مانده حساب ۱۰ میلیون برای هر نفر. زمان لازم جهت ویزای توریستی فیلیپین: زمان لازم برای ویزای توریستی فیلیپین ۷ روز کاری بدون تعطیلی می باشد. آژانس هواپیمایی سپهرگشت نیلی مجری مستقیم تورهای فیلیپین،بالی،سنگاپور می باشد. آژانس هواپیمایی سپهرگشت نیلی جارتر کننده پرواز قطری در مسیر فیلیپین،بالی،سنگاپور می باشد. مشاهده لیست قیمت ادامه مطلب »

تور مانیل ویژه شهریور ماه ۹۵

Treasure-Island-Resort-Subic-6

تور مانیل ویژه شهریور ماه ۹۵ خذمات تور: بلیط رفت و برگشت با پرواز قطر،۷ شب اقامت در مانیل،هتل با صبحانه،ترانسفر فرودگاهی،بیمه مسافرتی،لیدر فارسی زبان،سیم کارت،ویزای توریستی فیلیپین بدون حضور مسافر. در صورت درخواست پرواز الاتحاد جایگزین می شود و از پکیج ۳۰۰ تومان کم می شود. مدارک لازم جهت ویزای توریستی فیلیپین: اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار،کپی صفحه اول و دوم شناسامه،دو قطعه عکس،مانده حساب ۱۰ میلیون برای هر نفر. زمان لازم جهت ویزای توریستی فیلیپین: زمان لازم برای ویزای توریستی فیلیپین ۷ روز کاری بدون تعطیلی می باشد. آژانس هواپیمایی سپهرگشت نیلی مجری مستقیم تورهای فیلیپین،بالی،سنگاپور می باشد. آژانس هواپیمایی سپهرگشت نیلی جارتر کننده پرواز قطری در مسیر فیلیپین،بالی،سنگاپور می باشد. آدرس: سهروردی شمالی روبه روی پمپ بنزین،پلاک ۳۱۷،واحد اول شرقی. تلفن: ۸۸۴۵۲۹۹۵ برای اطلاعات مربوطه و خرید تور با کانتر مربوطه خانم تعالی تماس بگیرید. مشاهده لیست قیمت   ادامه مطلب »

تور مانیل و جزیره بوراکای مرداد ۹۵

discoverboracay

تور مانیل و جزیره بوراکای مرداد ۹۵ خدمات تور: بلیط رفت و برگشت با پرواز قطر،۴ شب اقامت در مانیل،۳ شب اقامت در جزیره بوراکای،پرواز داخلی از مانیل به بوراکای،ترانسفر فرودگاهی در مانیل،لیدر فارسی زبان در مانیل،بیمه مسافرتی،سیم کارت،ویزای توریستی فیلیپین بدون حضور مسافر مدارک لازم جهت ویزای فیلیپین: اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار،کپی صفحه اول و دوم شناسامه،دو قطعه عکس،مانده حساب ۱۰ میلیون برای هر نفر، زمان لازم جهت ویزای فیلیپین: زمان لازم جهت ویزای توریستی فیلیپین ۱ هفته کاری می باشد. مشاهده لیست قیمت ادامه مطلب »