آخرین خبرها

ویزای فیلیپین

ویزای فیلیپین

1347343672922186635flag_of_the_philippines_by_jsonn

ویزای توریستی فیلیپین مدارک جهت اخذ ویزا توریستی فیلیپین: اصل پاسپورت،دو قطعه عکس،پرینت حساب بانکی با مانده ۱۰ میلیون،کپی صفحه اول و دوم شناسامه. هزینه ویزا۲۰۰ دلار میباشد. ویزای دعوتنامه ای فیلیپین اعتبار ویزا از زمان صدور ۳ ماه می باشد. مدت اقامت ۲۹ روز  می باشد.   توضیحات ویزای فیلیپین ادامه مطلب »