آخرین خبرها
تور ۱۰ شب مانیل شهریور ۹۵

تور ۱۰ شب مانیل شهریور ۹۵

تور ۱۰ شب مانیل شهریور ۹۵

خذمات تور:

بلیط رفت و برگشت با پرواز قطر،۱۰ شب اقامت در مانیل،هتل با صبحانه،ترانسفر فرودگاهی،بیمه مسافرتی،لیدر فارسی زبان،سیم کارت،ویزای توریستی فیلیپین بدون حضور مسافر.

مدارک لازم جهت ویزای توریستی فیلیپین:

اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار،کپی صفحه اول و دوم شناسامه،دو قطعه عکس،مانده حساب ۱۰ میلیون برای هر نفر.

زمان لازم جهت ویزای توریستی فیلیپین:

زمان لازم برای ویزای توریستی فیلیپین ۷ روز کاری بدون تعطیلی می باشد.

 

مشاهده لیست قیمت