آخرین خبرها
ویزای فیلیپین

ویزای فیلیپین

ویزای توریستی فیلیپین

مدارک جهت اخذ ویزا توریستی فیلیپین:

اصل پاسپورت،دو قطعه عکس،پرینت حساب بانکی با مانده ۱۰ میلیون،کپی صفحه اول و دوم شناسامه.

هزینه ویزا۲۰۰ دلار میباشد.

ویزای دعوتنامه ای فیلیپین

اعتبار ویزا از زمان صدور ۳ ماه می باشد.

مدت اقامت ۲۹ روز  می باشد.

 

توضیحات ویزای فیلیپین